onsdag 27. november 2013



Continuum Project er et kunstkollektiv som jobber med tekst, kunstteori, politikk, filosofi, samt diverse kunstuttrykk og instalasjoner for å utforske det menneskelige. Vi er flere medlemmer som gjør forskjellige ting i ulike konstellasjoner. Blant annet skriver vi bloggen Continuum Project Blog

Bildet over er fra Continuums instalasjon "Reclaim yourself". Dette er et relasjonelt kunstprosjekt, noe som vil si at verket oppstår i dét det blir sett og brukt av publikum. 

"Reclaim yourself" inviterer publikum til å sette seg ned, lage seg en kopp kaffe/te og relektere over spørsmålet "Hva betyr mest?", en tekst som står skrevet øverst på hvert av arkene som ligger i en bunke på bordet. Man kan så velge å skrive noe ned på arket og ta det med seg i en lukket konvolutt, eller man kan la det være - verket har som intensjon kun å skape en refleksjon/reaksjon i publikum gjennom spørsmålet som blir stilt. 

Tittelen "Reclaim yourself" henspiller på bevegelsen "Reclaim the streets" som oppfordrer folk til å ta tilbake det offentlige rom. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar